Over ons

Al jaren de leukste en meest betaalbare muzieklessen van het Gooi en omstreken.

Heb je zin om een instrument te leren bespelen? Een team enthousiaste muziekdocenten van Muziekschool Huizen (voorheen sinds 1997 Rubato ) staat te popelen om je les te geven. De docenten vormen samen een collectief zonder overhead. Zij kunnen daardoor goedkopere lessen aan bieden dan de meeste andere aanbieders van muziekonderwijs. Wel hebben ze dezelfde voordelen zoals gezamenlijke uitvoeringen, uitwisseling van leerlingen in ensembles of bands en les op dezelfde locaties. Je kunt les bij ons krijgen voor piano, drums, (bas)gitaar, dwarsfluit en zang. Voor de echt hele kleintjes van baby’s tot peuters is er samen met hun eigen vaste begeleider een cursus muziek op schoot. Wij verwachten dat we binnenkort ook weer saxofoon, trompet en viool lessen te kunnen aanbieden als deze vacatures zijn opgevuld.

Waarvoor je ook kiest, je krijgt goed en plezierig les van een bevoegd docent. Voor de instrumentale en zang lessen kun je altijd eerst een proefles nemen en/of een proefperiode af spreken.

Hoewel in grote lijnen de tijdsduur van de lessen, vakantieregeling en de lesvoorwaarden overeenkomen, zijn er per docent kleine verschillen.

Top